Thaimassage forum condomer

Efter ett tag så går hon ner och tar mig i munnen, och jag märker att hon otroligt skickligt sugit på mig en kondom. Hon suger lite till och reser. Det var vid ett eller två tillfällen när jag hade sex med en massös som kondomen sprack. Jag nojade över hiv i flera veckor. Undra förresten om. och skippar man kondomen som vissa tycks göra så finns en hel andra (i stort sett i alla fall) blackpunters.eu på andra forum finns fula fiskar som inte.

Thaimassage forum condomer - login escorter

Någon som kan rekommendera en bra "seriös" thaimassage i östergötland? Fick en enorm sensuell massage av en 35 åring, klädd i neglige. Det innefattar alla bilar inklusive regnummer och ibland stoppas bilar för kontroll och då registreras vem som kör. Det är bara priset man kan förhandla om. Inget tal om extra. Men jag tog ett HJ istället.

Videos

Poseidon,Massage parlor,Bangkok och skippar man kondomen som vissa tycks göra så finns en hel andra (i stort sett i alla fall) blackpunters.eu på andra forum finns fula fiskar som inte. Är det nån som provat thaimassage i Uppsala? Själv har jag inte blivit erbjuden sex utan kondom, men misstänker att om tjejen blir kåt så. Det är i princip omöjligt om du blir fingerpullad på en thaimassage. Det kan vara lite värre att ligga där med en spermafylld kondom, men.

0 thoughts on “Thaimassage forum condomer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *